Mammapraktika : graviditeten vecka för vecka

  • Utgivningsår: 23-03-2021
  • ISBN: 9789179033798

Mammapraktika är skriven för den som vill veta allt om hur barnet i magen utvecklas och hur man kan påverka dess och sitt eget välbefinnande under graviditeten. Ta del av forskningsrön, barnmorskors kunskap, gravida kvinnors erfarenheter och blivande pappors upplevelser, läs om förlossning och graviditetsbesvär, samt få mattips och träningsråd som gör att du känner dig stark under hela graviditeten. I boken finns också utrymme för egna noteringar om hur just din graviditet fortlöper. Kanske vill du jämföra dina upplevelser om du får fler barn, eller spara anteckningarna till när barnen är större och låta dem läsa om tiden innan de föddes.

Mammapraktika utkom första gången 1996. Till denna utgåva har en större uppdatering gjorts för att få med den senaste forskningen, statistiken och informationen. Äntligen kommer denna graviditetsbibel i nyutgåva!

LENI EKENDAHL-SÖDERBERG är före detta aerobicinstruktör och har drivit tre träningsinstitut i Stockholm. Hon är också journalist och har skrivit flera böcker om graviditet och förlossning. Mammapraktika gavs ut första gången 1996 och följdes av Jag vill få barn (2003), Hela dig (2003) och Rädd att föda (2005).

Artiklar som boken omnämns i