Personlig barnbok - I dinosauriernas värld

  • Utgivningsår: 21-08-2022
  • ISBN: 123456789

Goda nyheter för alla barn som älskar dinosaurier!

I denna personliga barnbok beger sig två härliga barn ut på en fantastisk resa till dinosauriernas värld. Här träffar de Tricka, en liten gullig Triceratops, som är ledsen. Tricka kan inte hitta sin bästa kompis, Stegosaurus-ungen Steggo. De två barnen bestämmer sig för att de ska hjälpa till med att hitta Steggo.

På vägen träffar barnen många välkända dinosaurier som hjälper de två barnen i sökandet efter Steggo. Barnen kommer bland annat ut på en fantastisk flygtur med den högtflygande Pteranodon. De åker på ryggen av den vattenglada Plesiosaurus och den långa Brachiosaurus ger dem skjuts så att de kan speja ut över stäpperna. Till sist träffar de den snabba Velociraptor med sina vassa klor och den fruktade Tyrannosaurus Rex, som turligt nog inte alls är så farlig när allt kommer omkring.

Och vem vet – kanske det med hjälp från de fantastiska dinosaurierna lyckas för våra två härliga huvudpersoner att hitta Steggo?

En personlig barnbok om att hålla ihop och om gemenskap som appellerar till barns fantasi blandat med fakta om förhistoriska dinosaurier.

Boken passar bra till barn i åldern 3 till 8 år.

Artiklar som boken omnämns i