När Baby fick sitt namn

  • Utgivningsår: 21-08-2022
  • ISBN: 1234567896

I ett fint och ombonat hem bor två glada vuxna som är så lyckliga att de går runt och strålar i kapp med solen. De har nämligen fått en liten baby! När berättelsen börjar har babyn inte blivit döpt än, och föräldrarna är i full färd med att försöka hitta det perfekta namnet till barnet. Det är en stor och viktig uppgift som de lägger ner själ och hjärta på.

En dag har de äntligen kommit på alldeles rätt namn, och de skyndar sig att skriva ner det på ett papper. Här kunde berättelsen ha slutat, men ... fönstret står öppet, och en vindpust bär med sig pappret ut i världen. Hur ska nu den lilla babyn få sitt namn?

"När babyn fick sitt namn" är en perfekt dopgåva och en berättelse som kommer att locka fram glada leenden under många år framöver. Om ni vill ge en personlig barnbok i gåva till en namngivning så finns det även en bok som behandlar just namngivningen.

Boken är ett minne som barnet kan bära med sig under barndomen. Den passar bra som högläsningsbok från cirka 3 år. Boken lämpar sig allra bäst för familjens förstfödda eftersom det inte finns några syskon i berättelsen. I berättelsen förekommer bägge föräldrar och dessutom den person som bär fram barnet vid dopet (kan t.ex. vara mamma, pappa eller en tredje person).

Artiklar som boken omnämns i