Vara Pappa

  • Utgivningsår: 28-04-2022
  • ISBN: 9789198448948

"Kärlek du ger till den ditt barn älskar, är kärlek du ger ditt barn. Respekt du visar den ditt barn älskar, är respekt du visar ditt barn. Omsorg du visar den ditt barn älskar, är omsorg du visar ditt barn." - Daniel Mendoza

Denna bok lämpar sig inte enbart för pappor utan för alla som dagligen har kontakt med barn, vare sig det är ens egna eller andras. VARA PAPPA är inte boken som kommer att berätta för dig hur du ska klä ditt barn, vilken barnvagn som är bäst att köpa, hur många timmar det ska sova eller hur många måltider det ska äta. Den är däremot boken som kommer hjälpa dig att kommunicera med ditt barn och att redan från början skapa starka band mellan er.

VARA PAPPA är boken som förhoppningsvis bidrar till att du en dag med stolthet i blicken kan betrakta dig själv i spegeln och säga: Jag fanns alltid där för mitt barn.

VARA PAPPA är boken som kommer hjälpa dig att hantera kanske den viktigaste personen i ditt barns liv: Dig själv.

Daniel Mendoza, före detta handelseleven och bankmannen, lämnade finanssektorn för att starta tidskriften Good News Magazine och slutade som författare. Hans debutroman Den Enda nådde första plats på en svensk topplista. Trots en uppväxt kantad av grovt våld och övergrepp lyckades han bryta sig loss från ett mörkt arv och tack vare det ge sina söner den kärleksfulla uppväxt han själv aldrig fick.

Artiklar som boken omnämns i