6 Fyll-i-böcker om dig och ditt barnbarn för mor- och farföräldrar [2024]

6 Fyll-i-böcker om dig och ditt barnbarn för mor- och farföräldrar [2024]
Senast uppdaterad: 10 februari 2024

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar

Söker du som är mormor, morfar, farmor eller farfar en bok där du kan fylla i om barnets första tid och berätta mer om dig själv? Eller vill ni som blivande föräldrar berätta den glada nyheten med en bok? Perfekt, då har vi tips på rätt böcker för dig!

Min bästa bok

Innehåll

Om du vill skriva ner och minnas första åren med ditt barnbarn så är en fyll-i-bok perfekt för dig som mormor eller farmor. Men en sådan bok behöver inte bara handla om ditt barnbarn utan också att ni berättar om er själva.

När barnbarnet blir lite äldre så kommer de tycka att det är jätteroligt att läsa och höra hur ni hade det när ni var små. Det blir en fin berättelse för barnbarnet att läsa där till exempel mormor eller farmor berättar i en bok.

Ni som blivande föräldrar vill kanske berätta den glada nyheten på ett lite roligare sätt? Då är en sådan här bok en väldigt bra present.

Slå in boken i fint presentpapper och kolla in era föräldrars miner när de ser en bok vars titel direkt säger till dem "Du ska bli mormor" eller "Du ska bli farmor".

I den här artikeln så ger vi er de bästa fyll-i-böckerna för mor- och farföräldrar. 

De 6 bästa fyll-i-böckerna där ni berättar om er för ert barnbarn

Vad är en fyll-i-bok?

En fyll-i-bok är som namnet antyder en bok där du själv är författare och fyller i bokens innehåll med tiden. Vanligtvis så finns det enklare frågor som hjälper dig med ämnen som kan vara intressant. I böckerna finns det linjer på sidorna där du kan skriva din berättelse. Det brukar också finnas möjlighet att sätta in passande foton i anslutning till en del av texterna.

Mer läsning