Bästa fyll i böckerna om er bebis första år [2024]

Bästa fyll i böckerna om er bebis första år [2024]
Senast uppdaterad: 10 februari 2024

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar

Att välja en fyll-i-bok om din bebis är inte helt lätt! I denna artikel så listar vi de bästa böckerna just nu där du kan skriva ner allt roligt som händer under ert barns första år.

Min bästa bok

Innehåll

Att kunna fylla i en bok om ditt barns första år är en fin aktivitet att sysslosätta sig med under till exempel föräldraledigheten. Boken kommer också att bli ett fint minne för livet både för dig och ditt barn.

En "Min första bok" för er bebis som ni kan gå tillbaka och titta i och få hjälp att minnas alla roliga händelser som skedde under bebistiden och småbarnsåren. 

Det finns gott om fyll-i-böcker för bebistiden på marknaden och det är inte helt lätt att välja rätt. Några viktiga saker som kan vara värt att tänka på när du väljer fyll-i-bok åt din bebis är:

  • Hur lång tid av livet ska boken behandla? Bara första året eller upp till skolåldern?
  • Modern eller mer klassisk stil på innehåll och illustrationer?
  • Har boken ett heteronormativt perspektiv eller ej?

Det här är saker som vi har haft i åtanke när vi gjort vår lista med de bästa fyll i böckerna för bebisar. Kolla in våra tips och läs vår beskrivning och se om du hittar en fyll-i-bok i er smak.

Våra 10 bästa fyll-i-böcker om din bebis

Hur vi valt ut den bästa fyll i boken

Vi numrerar böckerna i vår listning med den bok som vi tycker är bäst först. Dock är alla böcker som vi valt att ta med högkvalitativa fyll i böcker så det är mycket tycke och smak när det kommer till att välja rätt. Älskar du själv Mumin? Ja då är garanterat mumins bebisbok rätt val för er. 

Vi har valt att premiera böcker med ett modernt tänk där även modernare familjekonstellationer inkluderas. Så om det inte är viktigt för er i ert val av fyll i bok så får ni kika in alla böcker i listan.

Vi hoppas att vår lista med de bästa fyll i böckerna kan hjälpa er i ert val och ställa olika böcker mot varandra för att göra ert val enklare. Glöm inte heller att jämföra priserna hos olika återförsäljare så att ni inte betalar för mycket!

Mer läsning