Bästa Gravidboken för dig som vill fylla i och skriva om graviditeten [2024]

Bästa Gravidboken för dig som vill fylla i och skriva om graviditeten [2024]
Senast uppdaterad: 10 februari 2024

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar

Är du på jakt efter en gravidbok att fylla i allt spännande som händer under din graviditet? Då har ni kommit rätt! Här ger vi er tips på böcker där du som är gravid kan fylla i boken själv och skriva ner allt minnesvärt som händer under de nio månaderna.

Min bästa bok

Innehåll

Att vara gravid är väldigt stort och alla graviditeter är helt unika. Att skriva ner allt spännande som sker i en gravidbok fyll-i-bok kommer bli ett livslångt minne som hela familjen kan titta tillbaka på och minnas.

Böckerna som vi tipsar om ger er möjlighet att dokumentera i både skrift och bilder på den spännande resan som graviditeten innebär. Fyll i hur du själv mådde och upplevde att vara gravid och ta bilder på hur magen växer och ser ut.

Använd fyll-i-boken som en graviddagbok över din graviditet och skriv ner vecka för vecka vad som händer och vilka tankar som snurrar i ditt huvud just den veckan. Böckerna blandar också spännande fakta om fostrets utveckling och om graviditeten i stort.

En del av böckerna kan bli som en gemensam gravidbok för mamma och pappa där båda kan skriva ner sina tankar om vad som sker och vad som komma skall.

Våra 5 bästa fylla i gravidböcker 

Mer läsning