[Bokrea 2024] - Tips på barnböcker på årets bokrea!

[Bokrea 2024] - Tips på barnböcker på årets bokrea!
Senast uppdaterad: 10 februari 2024

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar

Det är åter dags för den stora bokrean 2024 och vi har samlat några av de bästa barnboksfynden. Bokrean är årligen återkommande och alla stora onlinebokhandlare som Adlibris, Bokus och Akademibokhandeln har speciella erbjudanden under denna period.

Min bästa bok

Innehåll

Årets stora fyndperiod för bokälskare är den årliga bokrean. Vi har hjälpt er genom att lista de barnböcker som vi tycker är värda att spana in på bokrean 2024. För att vara säker på att få de böcker som är på rean så går det att förboka böckerna i god tid innan själva rean drar igång.

Bokrean brukar vara en bra chans att upptäcka nya författare och böcker inom olika genrer för barn. Kanske har ditt barn visat intresse för några av de böckerna som nu realiseras? Då är det ett utmärkt tillfälle att slå till!

När börjar bokrean 2024?

Årets bokrea drar igång tisdagen den 20:e februari 2024. Men vårt tips är att inte vänta till dess utan att förboka de böcker som du verkligen vill ha direkt när onlinebokhandlarna släpper sina kataloger över vilka böcker som är med i årets rea.

Det är Svenska Bokhandlarföreningen som årligen bestämmer vilket datum som bokrean ska starta. Något som alla anslutna handlare behöver ta hänsyn till.

När slutar bokrean 2024 då?

Det är upp till varje handlare att välja hur länge deras rea av böcker ska hålla på men vanligtvis så brukar bokrean hos de stora bokhandlarna online hålla på i ungefär en månad. Så generellt kan man säga att rean håller på till slutet av mars.

Våra tips på barnböcker på bokrean 2024

Här har vi samlat böcker för barn som vi tycker är värda att spana in på bokrean nu när de stora onlinebokhandlarna Adlibris, Bokus och Akademibokhandeln har släppt sina kataloger.

Mer läsning